Skip to content

A
smile
for life

Praktijk

Heldenlaan 65/1
1970 Wezembeek-Oppem

Afspraak

Onze filosofie

Een familiaal en multidisciplinair team met ruime beschikbaarheid in een hoogtechnologische praktijk om u de best mogelijke zorg te bieden.

De patiënten zijn onze prioriteit, en wij willen er voor hen zijn van het moment dat ze een afspraak maken tot aan het einde van hun behandeling.

Behandelingen

Multidisciplinaire praktijk met tandheelkundige en orthodontische dienstverlening voor zowel kinderen als volwassenen, naast maxillo-faciale chirurgie.

Onze specialisten

Ons team bestaat uit specialisten ondersteund door onze assistente, die u met plezier verwelkomt en al uw vragen beantwoordt.

Michèle Quetstroey

Specialisatie
orthodontie

Marion Deroullers

Tandheelkunde voor
volwassenen en kinderen

Regine Ferrara

Tandheelkunde voor
volwassenen en kinderen

Dr Yasemin Deniz

Maxillo-faciale
chirurgie

De praktijk

Onze praktijk bevindt zich in het handelscentrum van Wezembeek (in de buurt van de Mechelsesteenweg) en beschikt over 6 stoelen, een 3D-röntgenruimte en al het nodige materiaal voor ontsmetting en sterilisatie, inclusief luchtzuivering en ontsmetting van oppervlakken voor een optimale bescherming tegen virussen en bacteriën.

Uw eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek staan wij erop om u op een persoonlijke manier te verwelkomen en naar u te luisteren zodat wij een relatie kunnen uitbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en dialoog.